Preguntes freqüents

Quantes persones poden formar par d’un grup participant?

Els grups poden estar poden estar formats per entre 4 i 6 persones.

El joc no permet acollir grups de més de 6 persones.

En el cas que hi hagi una colla més gran la solució és reservar dos torns el mateix dia i dividir la colla en dos grups. Es coincidiria a l’hostal, al sopar i a l’esmorzar però jugarien per separat.

En cas de grups de 2 o 3 persones, s’obrirà la possibilitat de fer reserves quatre dies abans de la data del joc.

En qualsevol cas, recomanem buscar altres amics/gues per participar-hi plegats. S’hi juga millor i surt més bé de preu per persona.

Què inclou Portbou1940?

La participació en el joc d’aventura, el sopar, l’allotjament i l’esmorzar a l’Hostal Portbou.

A partir de quina edat s’hi pot participar?

Per les característiques de Portbou1940 s’hi poden participar a partir de 16 anys o a partir de 12 anys acompanyat de majors de 18 anys.

Quin és el vostre horari?

Els horaris d’inici del joc estaran relacionats amb l’arribada de diferents trens. El joc començarà en el moment que el grup pugi al tren

Són exactament vint-i-quatre hores?

No. No són exactament vint-i-quatre. Ho expliquem així perquè s’entengui que el joc es desenvolupa en el transcurs d’una tarda, vespre, nit, mati i migdia. Els jocs, en funció de l’horari que es trïi, poden durar entre 19 i 22 hores.

Puc jugar en el meu idioma?

Portbou1940 en aquests moments només és disponible en català tot i que s’està treballant en poder-ho oferir, aviat, en altres llengües.

Com ho reservem?

La reserva es pot fer a través del formulari que apareix a la pàgina principal d’aquesta mateixa web. També és possible realitzar la reserva per telèfon al (+34) 972 390 386 o per correu electrònic a info@portbou1940.cat.