Condicions de compra

Condicions generals de compra

 

Les presents condicions generals de compra estan expressament dirigides a l'atenció del client per tal pugui accedir als serveis de Portbou1940, propietat de Francesc Ribera Llits i Lleure SL. La realització d'una reserva o contractació del servei implica la seva acceptació.

1. Preu

1.1 Les tarifes establertes per Portbou1940 estan indicades en euros, amb IVA inclòs, i són les vigents excepte en cas d’error tipogràfic.

1.2 Qualsevol servei no contemplat a la reserva original resultarà en càrrecs addicionals.

1.3 Portbou1940 es reserva el dret de modificar el preu dels seus serveis en tot moment. Per tant, la facturació per la prestació del servei quedarà establerta sobre les tarifes vigents en el moment de la contractació.

1.4 El servei complet té una durada d’aproximadament 24 hores: el joc comença a la tarda-vespre i acaba l’endemà al matí-migdia, en funció de l’horari contractat. El preu inclou diversos jocs, sopar, allotjament per una nit i l’esmorzar de l’endemà.

2. Reserves, canvis i cancel·lacions

2.1 La reserva només es pot efectuar a través de la pàgina web, i tan sols queda validada en el moment que l’organització de Portbou1940 confirma la reserva al client.

2.2 Només s’admetran les reserves efectuades amb menys de 24h d’antelació de l’inici de l’activitat.

2.3 El servei s’ofereix a grups de mínim 2 membres i màxim 6, de manera que cada reserva ha d’implicar entre 2 i 6 persones.

2.4 En el moment de la reserva el client indicarà el tipus i nombre d’habitacions que desitja contractar.

2.6 Disponibilitat

2.6.1 Totes les reserves són efectuades en temps real en funció de la disponibilitat.

2.6.2 La disponibilitat del servei queda a càrrec de Portbou1940, que podrà realitzar canvis sense previ avís.

2.7 Mètode de pagament

2.7.1 Portbou1940 només accepta el pagament amb targeta de crèdit a través de la pàgina web i la plataforma de pagament Redsys.

2.7.2 Els imports corresponents a la contractació del servei seran deduïts de manera immediata del compte bancari del client.

2.8 Cancel·lacions i canvis

2.8.1 La prestació del servei una vegada efectuada la reserva no podrà ser reemborsat, excepte cancel·lació expressa per part de Portbou1940. No obstant això, en cas que el client necessiti reprogramar el dia i hora de la reserva adquirida es podrà realitzar d’acord amb la disponibilitat indicada per Portbou1940, sempre i quan es demani el canvi amb mínim 7 dies d’antelació de l’inici de l’activitat.
2.8.1.1 Totes les reserves realitzades a partir del 1 de desembre de 2020, podran ser reemborsades en cas de veure’s impedida la seva realització el dia programat a causa de les restriccions del govern (estatal, autonòmic o municipal) decretades a causa de la pandèmia de la Covid19. Del retorn seran descomptades les comissions bancàries derivades tant de la compra com del retorn.

2.8.2 La falta d’assistència dins l’horari previst no serà motiu de reclamació, exceptuant retards de l’horari dels trens de RENFE, justificats amb comprovants oficials.

2.8.3 La modificació del número de participants d’un grup es podrà realitzar amb un mínim de 72 hores d’antelació de l’inici de l’activitat, i quedarà supeditada a la disponibilitat per part de Portbou1940. La modificació serà sol·licitada per telèfon o correu electrònic (info@portbou1940.cat) i abonada per transferència bancària al número de compte que s’indicarà com a resposta a la sol·licitud. Es considerarà la modificació validada un cop rebut el comprovant de la transferència.

2.8.4 Si el grup de participants està format per menys persones de les que consten a la reserva no es farà cap abonament parcial.

2.8.5 Si el grup de participants està format per més persones de les que consten a la reserva, Portbou1940 es reserva el dret a la no-admissió del grup al servei, i això no serà motiu de reclamació. En cas que Portbou1940 pugui absorbir l’excés de participants dins el joc i l’hostal, la participació de més membres dels que consten a la reserva es considerarà un càrrec addicional.

2.9 Distribució d’espais i temporalitat

2.9.1 Portbou1940 es reserva el dret de distribuir els espais de joc i la temporalitat de les activitats en funció de les reserves rebudes. Per tant, no serà procedent cap reclamació relativa a l’assignació d’espais, cronologia o durada de les activitats.

2.10 Vals regal

2.10.1 Una reserva es pot transferir a altres persones en format de val regal. Per fer-ho cal seguir les instruccions descrites a la pàgina web.

2.11 Menors d’edat

2.11.1 Portbou1940 només accepta participants a partir dels 12 anys d’edat.

2.11.2 Els grups de menors d’edat han d’estar formats per, com a mínim, un adult.

2.11.3 Portbou1940 es reserva el dret de sol·licitar el document d’identitat per a verificar l’edat d’una persona.

3. Seguretat de pagaments i dades personals

3.1 Seguretat dels pagaments

Portbou1940 ha confiat el sistema de pagament a Redsys, un proveïdor especialitzat en sistemes de pagaments segurs en internet. Per tant, no conserva cap mena de dada relacionada amb aquest sistema ni el mètode de pagament del client.

3.2 Dades personals

En realitzar una reserva a través de la pàgina web, s’autoritza l'ús dels seves dades personals per part de Portbou1940 per a la correcta prestació del servei. Portbou1940 només utilitzarà aquesta informació amb finalitats de comunicació i promoció d'ofertes comercials sobre jocs i/o novetats del seu interès. En aquest sentit, Portbou1940 és compromet a no revelar les dades a tercers, excepte quan es tracti d'una sol·licitud expressa de qualsevol autoritat administrativa facultada per la llei per a fer-ho, d'acord amb els disposicions legals vigents.
Tota la informació rebuda és tractada amb la major discreció, rigor i responsabilitat.

4. Confidencialitat

3.1 Els participants es comprometen a garantir l’absoluta confidencialitat dels jocs, personatges, components i enigmes. La publicació total o parcial d’aquesta informació a un tercer significarà vulnerar els drets i interessos comercials de Portbou1940.

5. Incidències

5.1 Si, per raons tècniques, climatològiques o relacionades amb la puntualitat dels trens o de qualsevol altre tipus, Portbou1940 no pot proporcionar els seus serveis, sempre que sigui possible l’organització proposarà una modificació horària el mateix dia. Si no és possible, les reserves que quedin afectades podran disposar d’altres dates o bé es reemborsaran les tarifes vigents en el moment de la contractació.

5.2 Portbou1940 no es fa responsable de les conseqüències que puguin tenir comportaments imprudents dels participants al llarg del joc.

6. Dret aplicable

6.1 Les presents condicions de compra estan subjectes a la llei espanyola. En cas de litigi, els tribunals espanyols són els competents.

7. Allotjament i àpats

7.1 L’allotjament

7.1.1 L’allotjament es realitza a l’Hostal Portbou (carretera de Cervera 20).

7.1.2 L’establiment compta amb habitacions individuals, dobles i una triple, amb bany privat o compartit, excepte l’habitació triple que només pot ser amb bany compartit.

7.2 El sopar

7.2.1 El sopar és un àpat fred consistent en amanida i pa amb tomàquet amb una selecció de formatges i embotits naturals, artesans i de quilòmetre zero de gran qualitat. La resta de productes com el pa, l’oli, el vi i les postres també són tots de productors artesans o cooperatives de l’Alt Empordà.

7.2.2 En cas d’alguna al·lèrgia o intolerància alimentària s’ha de fer constar en el moment de la reserva.

7.3 L’esmorzar

7.3.1 Per esmorzar s’ofereix una sèrie de productes per tal que cadascú triï els que li vingui de gust. Pastes, pa de motllo, embotits i formatge a talls, mantega, melmelada, xocolata per untar, cereals, muesli, fruita, cafès, infusions...

8. Reglament intern

8.1 Les persones participants a Portbou1940 accepten les instruccions i el relat que l’organització vagi disposant. El no compliment d’aquestes normes o el trencament del relat significarà l’avortament i la finalització automàtica del joc, i no serà procedent cap reclamació relativa al seu incompliment.

8.2 Portbou1940 és un joc per tot un terme municipal, això significa que és possible que calgui caminar i voltar per diversos indrets. Cal portar calçat còmode i preveure’n de recanvi per si es mullés, així com roba d’abric i protecció per la pluja (impermeables, paraigües...).

8.3 Un objecte que es troba en un espai no sempre formarà part del joc. Un pany tancat no és necessàriament un pany que s’ha d’obrir. El joc també consisteix en fer tria, en funció de la lògica del context i l’aventura, dels objectes que calen i dels panys que s’han d’obrir.

8.4 El joc està pensat de manera que no calgui rebentar res. De tot objecte trencat o sostret serà demandada la compensació econòmica.

8.5 Per garantir la qualitat de l’aventura, una vegada arribats a Portbou no hi haurà possibilitat d'anar al lavabo fins, com a mínim, dues hores després. Tingueu-ho en compte i utilitzeu els lavabos del tren, en cas de necessitat.

8.6  No s’admeten mascotes a les instal·lacions de Portbou1940.

8.7 Durant l'horari de joc haureu no es podrà fer ús de telèfons mòbils, ni càmeres ni gravadors ni cap altre aparell digital. Aquests restaran en dipòsit i custòdia de l’organització fins a la finalització del joc.

8.8 Queda estrictament prohibida la fotografia o enregistrament parcial o total de les sales i/o el joc.

8.9 Si en algun moment us perdeu o no sabeu com continuar dirigiu-vos a l'Hostal Portbou i rebreu instruccions.

8.10 Els horaris del joc depenen de la franja horària contractada a la reserva i de petites variacions en els horaris dels trens, i són els següents:

Grup A: de 14h a 20h. Sopar a les 21h. Dormir. Esmorzar a les 8h i joc de 9h a 12h

Grup B: de 16h a 21:50. Sopar a les 22h. Dormir. Esmorzar a les 9h i joc de 10:30h a 13:30h

Grup C: de 18h a 21:30. Sopar a les 22h. Dormir. Esmorzar a les 9:30h i joc de 10:20h a 15h

Grup D: de 20h a 23:30. Sopar a les 23:30h. Dormir. Esmorzar a les 10h i joc de 11:50h a 16:30h

8.11 Pel correcte desenvolupament i fluïdesa del joc, és imprescindible complir aquests horaris.

8.12 Recordeu que la reserva inclou l’allotjament i mitja pensió: sopar i esmorzar. Tingueu-ho en compte per tal d’organitzar els àpats no inclosos. Per exemple, recomanem que el grup A hagi dinat abans de començar l’activitat, en tant que no tornarà a menjar fins l’hora de sopar. Un altre exemple: el grup D finalitzarà l’activitat a les 16:30h, sense haver dinat.

8.13 Portbou1940 no es fa responsable de pèrdues o danys a objectes dels clients que no hagin estat lliurats a l’organització en el moment pertinent.

8.14 Portbou1940 és una zona lliure de fum de tabac.

8.15 No es permetrà el joc a persones que presentin signes d’embriaguesa o d’haver consumit qualsevol mena d’estupefaent.

8.16 En finalitzar l’activitat sencera es realitzarà una fotografia als participants que podrà ser utilitzada per a promoció en xarxes socials, tret de prohibició expressa d’aquests.

8.17 Queda terminantment prohibida la reproducció i ús de textos, logotips, imatges o qualsevol altre tipus d'element present en la pàgina web o en comunicacions emeses per Portbou1940.